BRUILOFT

Voor bruiloften en (familie)feesten vindt Jonge Reporters het ontzettend leuk om samen met de jongeren die daar aanwezig zijn een mooi videoverslag te maken.

De hoogtepunten van de dag legt Jeltje van Nuland zelf vast op camera. Daarnaast krijgen de aanwezige kinderen tijdens uw huwelijksdag een ‘on the job training’. Ze assisteren bij het filmen van mooie sfeerbeelden, ze nemen presentatieteksten op en interviewen de gasten. Daarbij is goed geluid minstens zo belangrijk als mooie beelden. Al met al een bezigheid waar de jongste bezoekers van uw evenement hun handen vol aan hebben. Dat zij mee mogen helpen aan het vastleggen van een bijzonder evenement geeft hun ook een ervaring waar ze met een glimlach en tevreden gevoel naar kunnen terugkijken. Om maar nog niet te spreken over alle reacties die u zult krijgen van de volwassen bezoekers die het videoverslag terugzien.

Door aan de slag te gaan als Jonge Reporters leren kinderen van begin tot eind wat er komt kijken bij een videoproductie. In het filmproces worden de kinderen volledig begeleid door Jeltje van Nuland. Zij is gespecialiseerd in het coachen van jeugd bij het produceren van hun eigen media. Sinds 2001 ondersteunt zij kinderen en jongeren in het produceren van media voor diverse maatschappelijke projecten. De manier hoe zij met de kinderen aan de slag gaat en samen met hun een creatief resultaat neerzet, is wat Jonge Reporters tot een succes maakt.

Bent u geïnteresseerd in een videoverslag van Jonge Reporters?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag om een bijzondere dag onvergetelijk te maken.

Start typing and press Enter to search