EVENEMENT

Met coaching van Jonge Reporters produceren aanwezige kinderen zelf een videoverslag van uw evenement. Jonge Reporters geeft tijdens het filmproces aanwijzingen over regie, presentatie, interview-, geluids- en cameratechniek. Indien gewenst kunnen de jongeren voorafgaand aan de opnames bijeen komen voor een korte training interview- en cameratechniek.

De jongste bezoekers van uw evenement hebben hun handen vol aan de opnames. Ze leggen de hoogtepunten vast, filmen mooie sfeerbeelden, nemen presentatieteksten op en interviewen aanwezigen. Daarbij is goed geluid minstens zo belangrijk als mooie beelden. Dat zij mee mogen helpen aan het vastleggen van een bijzonder evenement geeft hun ook een ervaring waar ze met een glimlach en tevreden gevoel naar kunnen terugkijken. Om nog maar niet te spreken over alle reacties die u zult krijgen van de mensen die het videoverslag terugzien.

Bent u geïnteresseerd in een videoverslag van Jonge Reporters?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag om een bijzondere dag onvergetelijk te maken.

Start typing and press Enter to search