OVER ONS

Jonge Reporters maakt een videoverslag van uw evenement met de hulp van de kinderen die hier al aanwezig zijn. Zo dragen de jongste bezoekers bij aan de herinnering van een bijzonder evenement door interviewer, presentator, camera- of geluidstechnicus of regisseur van hun eigen filmpje te worden.

Onder de kundige begeleiding van Jeltje van Nuland hebben de jongeren van 6 tot 14 jaar dan meteen ook iets om handen om bij te dragen aan een onvergetelijke dag voor u, de kids en alle bezoekers.

BRUILOFTEN

Jonge Reporters filmt graag uw bruidsreportage, samen met de kinderen uit uw familie en vriendenkring.

EVENEMENTEN

Jonge bezoekers worden verslaggever van uw evenement, onder begeleiding van Jonge Reporters.

De nieuwsgierigheid en creativiteit bij jonge mensen staat altijd garant voor leuke verrassingen en een frisse kijk. Een reportage van een evenement of huwelijk wordt ook veel persoonlijker als de aanwezige kinderen zelf mogen filmen en interviewen. Bovendien kijken alle bezoekers het filmpje dan graag nog eens terug.

Kinderen wachten vaak op een kans om iets nieuws te leren en te ontdekken. Jonge Reporters heeft vanaf 2001 ervaring met de combinatie van media en jeugd en helpt graag mee aan een hele bijzondere videoproductie van uw evenement.

Als u geïnteresseerd bent in een videoverslag van Jonge Reporters voor uw evenement, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag om een bijzondere dag onvergetelijk te maken.

Bent u geïnteresseerd in een videoverslag van Jonge Reporters?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag om een bijzondere dag onvergetelijk te maken.

Start typing and press Enter to search