Sportief familiefeest op de tennisbaan

Home / / Sportief familiefeest op de tennisbaan

Maart 2015

Oma van der Pas was jarig op 21 maart. Sinds zij er niet meer is, als spil van de familie, houdt familie van der Pas elk jaar een familie-tennistournooi. Zo blijft de hele familie tenminste in contact met elkaar. Dit jaar mochten ook de kinderen van oma’s kleinkinderen mee. Een goede reden dus om met de kinderen aan de slag te gaan als Jonge Reporters op dit sportieve familiefeest!

actie actie3

Er waren in totaal 30 kinderen van 0 tot 14 jaar. Een groot aantal van deze kids wilde wel even mee helpen als cameraman, geluidsvrouw, regisseur of interviewer. Dus het was echt om de beurt. “Mag ik nu de koptelefoon op? Mag ik hierna filmen?” Ik moest de taken goed verdelen, want het moet natuurlijk wel een beetje eerlijk verlopen voor de kinderen. Zelfs met de allerkleinsten heb ik nog een slot voor de film opgenomen. Het was weer een productieve opnamedag.

actie2 actie4

Vanaf nu heb ik ook een speciaal microfoon-blokje met het logo van Jong Reporters en een regiebord met de tekst Jonge Reporters erop. Zo is de uitstraling nog wat professioneler!

Jeltje van Nuland

Related Projects

Start typing and press Enter to search